More hybrid is magic

16 september 2016

Een nieuwe locatie, een nieuwe naam en huisstijl. Het getransformeerde Joos Comsmail heet voortaan Joos Hybrid en staat sterk in de verwerking van transactionele communicatie via een eigen omnichannel platform.

Joos Hybrid biedt een oplossing voor uw documentenbeheer: een omnichannel platform voor hybride transactionele communicatie. Zo kunt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

 

Administratieve documenten

Joos Hybrid is gespecialiseerd in de behandeling van financiële en administratieve documenten zoals facturen, rekeninguittreksels, herinnerings- en loonbrieven. Joos Hybrid ontwikkelde een communicatieplatform dat gebruik maakt van de meest geavanceerde technologieën. Inger De Volder, Sales Manager bij Joos Hybrid: “Wij beheren alle aspecten van uw uitgaande documentenstroom, vanaf de creatie van uw documenten tot de distributie via alle beschikbare kanalen (papier en elektronisch). Onze oplossingen zijn geïntegreerd met de toonaangevende e-platformen en zorgen voor optimalisatie van uw bedrijfsprocessen, gegevensbeveiliging en kostenbesparing. Bovendien verbeteren ze uw klantenservice en zorgen ze voor versnelde betalingen. Dat alles samen zorgt voor een strakke kostenbeheersing en oplossingen die toekomstgericht zijn.”

Joos Hybrid is in België de nummer 2 wat betreft de verwerking van transactionele communicatie en daarmee een belangrijke challenger. Grote organisaties, multinationals en instellingen in België en in het buitenland vertrouwen ons de productie van hun vitale documenten toe”, aldus Alex Joos, CEO van Group Joos.

 

Gespecialiseerd machinepark

Joos Hybrid heeft een gespecialiseerd machinepark waaronder enkele hoog volume full colour printers die toelaten kleurenprint te combineren met variable data printing. Hierdoor worden klanten begeleid in hun evolutie van transactionele naar transpromotionele documenten. Joos Hybrid produceert documenten in een industriële omgeving met behulp van innovatieve GMC-technologie. Dit resulteert in geavanceerde oplossingen voor de substitutie van papier naar elektronisch.

Daarnaast omarmt Joos Hybrid talrijke gerenommeerde partners waardoor uw klant makkelijk kan kiezen via welk digitaal platform hij bediend wil worden, zoals Doccle, Zoomit, Pom of andere kanalen.

 

Benieuwd hoe Joos Hybrid uw transactionele communicatie kan verbeteren?

Contacteer Inger De Volder: +32 (0)16 84 10 77 of inger.de.volder@groupjoos.com

Gerelateerd nieuws
LOADING