Print en digitaal gaan samen in een hybride wereld

6 juli 2017

Wij geloven in een hybride wereld, waarbij print en digitaal samen bestaan. Deze nieuwsbrief is daar opnieuw een illustratie van, een nieuwe manier om met u te communiceren en u op de hoogte te houden van onze plannen.

Een bedrijf met een lange en trotse geschiedenis als Joos wordt vandaag nog steeds te vaak gezien als een klassieke drukkerij, terwijl wij vandaag meer dan alleen print vertegenwoordigen.

Met onze rebranding achter de rug is het namelijk tijd om als een vernieuwd bedrijf naar buiten te treden. Elk van onze drie units: Joos Print, Joos Connect en Joos Hybrid, kreeg zijn eigen identiteit en zijn eigen missie. Joos Print gaat voor ‘Classical, yet Exceptional’, waarbij papier in de toekomst een plaats blijft behouden en we daarvoor een efficiënt vervaardigd product afleveren. Joos Connect streeft naar een partnerschap met haar klanten, waarbij we op zoek gaan naar een ‘Better Match, Better Return’. ‘More Hybrid is Magic’ ten slotte is de slagzin voor Joos Hybrid, onze unit die zorgt voor de transactionele communicatie van de toekomst.

Naast de rebranding was 2016 voor ons een belangrijk jaar om onze toekomstige groei veilig te stellen. De meer dan 8 miljoen euro aan investeringen die we vorig jaar maakten, helpen daarbij. Het nieuwe gebouw voor Joos Hybrid, de nieuwste printtechnologieën en nieuwe soft- en hardware voor onze datacenters en ons hybride communicatieplatform geven ons een competitief voordeel.

Zowel Joos Hybrid als Joos Connect bevinden zich in jonge groeimarkten en streven daar naar het marktleiderschap. Zij krijgen elk met zeer specifieke uitdagingen te maken. Joos Print blijft dan weer stabiel in een krimpende markt, waardoor ons marktaandeel toeneemt.

Al deze evoluties staan niet in de weg dat we ook vasthouden aan een deel van ons verleden. We blijven een familiebedrijf en we treden ook zo naar buiten.

Voor wie de juiste visie heeft, biedt de digitale transformatie oneindige mogelijkheden. Bedrijven die zichzelf openstellen naar hun klanten hebben volgens ons de beste kaarten in handen. Wij geloven dan ook dat samenwerking met onze klanten het beste recept is voor succes. Slim samenwerken is essentieel in een veranderende wereld. Soms kom je samen sneller op je bestemming dan alleen. Als het dus gaat over de aankomende GDPR-regels of over databeveiliging willen we dan ook zo veel mogelijk van onze knowhow openstellen en delen.

In de hybride wereld van vandaag worden dit onze prioriteiten. Deze nieuwsbrief wordt alvast een belangrijk instrument voor die strategie.

LOADING