Nieuw logo voor Group Joos

16 september 2016

Unlimited Digital Solutions & Print

Een andere bedrijfsstructuur vraagt om een ander logo, dat de nieuwe filosofie weerspiegelt. Deze filosofie kenmerkt zich door een dubbele customer centricity: zowel onze klant – u dus – als de klant van onze klant staan centraal. Die ultieme klantgeoriënteerdheid garandeert de bijzondere houdbaarheidsdatum van onze nieuwe benadering. Unlimited Digital Solutions & Print is future proof. Daarom maakt u met Group Joos als partner een keuze voor de toekomst.

Wij hebben onze nieuwe visie ook vertaald in een nieuwe positionering: Unlimited Digital Solutions & Print.

  • “Unlimited” omdat het aantal mogelijkheden oneindig is.
  • “Digital” omdat de druktechnieken digitaal geworden zijn en omdat we van alle markten thuis zijn.
  • “Print” omdat we als geen ander die nieuwe digitale technieken kunnen combineren met ons analoge erfgoed.

Zo heeft Group Joos alles in huis om uw klant optimaal te bereiken. Om deze missie te vertalen naar de werkvloer hebben we onze Unlimited Digital Solutions & Print-aanpak omgezet in een nieuwe bedrijfsstructuur met drie business units die naadloos met elkaar samenwerken.

 

Nieuw logo

De dubbele OO in “JOOS” is vervangen door het teken van oneindigheid, als symbool voor het oneindige aantal oplossingen die de nieuwe aanpak mogelijk maakt.

In het logo zie je de RGB-kleuren, een codering waarbij alle mogelijke kleurschakeringen worden uitgedrukt als een combinatie van drie primaire additieve kleuren: rood, groen en blauw. Net zoals de drie business units van Group Joos samen elke schakering in communicatie kunnen realiseren.

LOADING