Waarin wij geloven

More hybrid is magic!

Transactionele communicatie is een essentieel onderdeel van de communicatie met uw eindklant binnen de ‘customer journey’. Deze vorm van communicatie overtreft in aantal en frequentie dikwijls de commerciële communicatie.  Het gaat om  documenten die vertrouwelijke informatie bevatten zoals contracten, loonstaten, fiscale attesten, medische attesten, financiële overzichten, facturen, betalingsherinneringen, enz.

Hierbij zijn absolute correctheid, gegarandeerde veiligheid en vertrouwelijkheid cruciale vereisten. In de toekomst wordt hierbij de ‘vrije kanaalkeuze’ van de eindklant  minstens even belangrijk. Vlot kunnen inspelen op de communicatiekanalen die uw eindklant gebruikt, wordt een belangrijke commerciële troef voor uw bedrijf.  Als u graag uw facturen (op tijd) betaald ziet, dan zal u wellicht in de toekomst naar steeds minder klanten gedrukte exemplaren versturen. En wie wél mee is met de digitale evolutie, kan vandaag kiezen tussen een sterk groeiend aanbod van digitale kanalen. Dat is de wereld van hybride communicatie.

De opdracht van Joos Hybrid, als onafhankelijke speler in de markt, is om alle kanalen van vandaag en morgen te ondersteunen. Joos Hybrid biedt u één enkel contactpunt voor al uw transactionele communicatie, zowel op papier als digitaal. Efficiënter kan haast niet. Bovendien laat het inzicht in de voorkeurskanalen u toe om uw service te verbeteren en de ‘customer journey’ van uw eindklant nog aangenamer te maken. Zo boekt u ook nog betere resultaten met uw bedrijf!

Laat ons samenwerken!

Hoe wilt u communiceren met uw klanten? Of beter: welke kanalen verkiezen uw klanten om dat te doen? Wij luisteren graag naar uw uitdagingen, van vandaag én van morgen.

Dat kan resulteren in een print- of digitale oplossing, hyper gepersonaliseerd of met een bijzondere afwerkingstechniek. Onze technologie staat volledig tot uw beschikking.

LOADING