Onze oplossingen

Joos Hybrid werkt met een team van getalenteerde en toegewijde experts. Wij bieden u een heel arsenaal aan oplossingen die uw administratieve communicatie vlekkeloos laten verlopen. Welke bronnen u en uw klanten ook gebruiken, wij verwerken alle data en leveren ze af op maat van diverse ontvangers. Dat kan dan gaan om verschillende postdiensten in binnen- en buitenland of om diverse digitale kanalen (e-mail, SMS, Zoomit, Doccle, Pom,…). Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw documenten te bewaren in een wettelijk archief. We doen dit zowel voor grote bedrijven als kmo’s.

Een regelmatige en  gedetailleerde rapportering geeft u inzicht in de gebruikte kanalen en in de status van het productieproces.

Versturen via diverse digitale kanalen

We kunnen elk document aanpassen aan het digitale kanaal dat u wenst aan te bieden aan uw eindklant. Wij bezorgen u een gedetailleerde rapportering betreffende opt in en opt out van uw eindklanten op deze diverse kanalen.

Alle mogelijkheden op één platform

Natuurlijk kunt u ook beslissen om rechtstreeks samen te werken met partners voor e-presentment, e-invoicing en e-payment. Met Joos Hybrid heeft u het voordeel dat u de platformen van al deze partners tegelijk ter beschikking krijgt via één centraal platform. Maximale efficiëntie voor u, maximale gebruiksvriendelijkheid en keuzevrijheid voor uw eindklant.

Printen, envelopperen en versturen

Onze hypersnelle digitale printers verwerken tot 100.000 gepersonaliseerde A4 vellen per uur. Deze documenten worden daarna via een batterij enveloppeermachines automatisch in omslagen gestopt. Het ADF-controleproces zorgt voor een absolute integriteit van de productie. We verzorgen ook de  logistieke  aflevering aan de diverse kanalen, hetzij via de verschillende postale diensten voor nationale/internationale zendingen, alsook via beveiligde koerierdiensten.

Uw klant kiest

Wij houden perfect bij welke mix van kanalen elk van uw eindklanten bij voorkeur gebruikt. Willen ze veranderen: geen probleem, wij zorgen voor de switch. Ontvangen ze hun facturen het liefst digitaal, hun loonbrieven per post?   Wij regelen het.

Daarenboven kunt u beslissen om uw eindklanten toegang te geven tot deze documenten die bewaard kunnen worden in een beveiligd en wettelijk archief.

LOADING