Garanties

Onze garanties

Volledig onafhankelijk

Joos Hybrid is volledig onafhankelijk ten opzichte van de verschillende afleverkanalen.  Wij denken  met u mee en verlenen u graag advies om zo de optimale communicatiestrategie op te zetten.

Geavanceerde technologie

Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie die vandaag beschikbaar is in de wereld van ‘Automated Document Factory’. Dat gaat dan om het verwerken van de data, het ‘opmaken’ van de verschillende documenten en het produceren van postklare producties. Samen met onze technologische partners vormen we een team dat garant staat voor state-of-the-art bedrijfscommunicatie.

Garanties en certificaten

Ons ISO 27001-certificaat garandeert u de hoogste graad  van veiligheid en vertrouwelijkheid. Onze IT-infrastructuur is ondergebracht in twee redundante datacenters en onze productiefaciliteiten zijn maximaal ontdubbeld zodat wij onze dienstverlening elke dag kunnen garanderen. Hierbij worden de richtlijnen van de General Data Protection Regulation (GDPR) met betrekking tot ‘Data Privacy’ vandaag al strikt opgevolgd.

We werken conform de regels opgelegd van het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem, waarbij continue verbetering hoog in het vaandel gedragen wordt. Wij staan borg voor duurzaam ondernemerschap, met respect voor het milieu, wat we bevestigen met ons ISO 14000-certificaat voor milieumanagement.

LOADING