Waarin wij geloven

Better match, better return

In dit multimediale tijdperk laten klanten meer dan ooit relevante data achter. Maar ze stellen ook steeds hogere verwachtingen aan communicatie. Een succesvolle dialoog kan enkel ontstaan door de klant individueel te benaderen, met gerichte informatie en via de kanalen die hij verkiest.

Deze customer centricity-aanpak is nu op grote schaal realiseerbaar op papier – een kanaal waar vele consumenten de voorkeur aan geven. Het gebruik van verschillende communicatiekanalen die goed op elkaar zijn afgestemd versterken de resultaten.

Joos Connect is ook uw partner voor uw digitale campagne, cross-channel-strategie en automatisering van uw communicatie. Zelfs voor Augmented Reality bent u met VEEEW bij het Joos Connect-team aan het juiste adres.

Dankzij nieuwe investeringen zet Joos Connect Big Data om in gedrukte, hypergepersonaliseerde (massa)communicatie. Dat verhoogt de conversie aanzienlijk. Want data gestuurde 1-to-1-communicatie leidt tot meer geëngageerde klanten en een hogere Return On Investment.

Laat ons samenwerken!

Wij luisteren graag naar uw uitdagingen, van vandaag én van morgen. Nood aan hypergeïndividualiseerde communicatie? Dankzij Joos Connect bezorgt u elke klant niet alleen digitaal, maar ook op papier een boodschap op maat. Voor uw cross-channelstrategie, automatisering van uw communicatie en zelfs Augmented Reality bent u aan het juiste adres bij Joos Connect.

LOADING