Garanties

Partnership

U bent reeds vertrouwd met de sleutel tot onze succesvolle aanpak. Want die sleutel bent u zelf. Samen met u gaat Joos Connect een uitdaging aan die wij het best kunnen omschrijven als “uw hele doelgroep bereiken door elke klant individueel aan te spreken”.

Dat vraagt in de eerste plaats luisterwerk. Onze experts stellen u gerichte vragen om uw marketingobjectieven in hun bredere businesscontext te kunnen kaderen. We delen ervaringen, onderzoeken successen en analyseren mislukkingen. En we blikken uitgebreid over de grenzen van ons vak.

We bekijken uw vraag vanuit een perspectief van 360°. Daarbij kunnen we vertrouwen op de kennis van de andere divisies van Group Joos. En we halen externe knowhow in huis, experts die door en door vertrouwd zijn met de problematiek.

Zo stellen we u finaal een oplossing voor die de goudaders onder uw Big Data blootlegt: een doelgroep van geëngageerde klanten, die zich allemaal nauw verbonden voelen met uw onderneming.

U kunt altijd vertrouwen op Joos Connect

Een afspraak is een afspraak. Wij bewegen hemel en aarde om de vooropgestelde deadlines te halen. Duikt er toch een probleem op? Dan staan wij meteen voor u klaar om een oplossing te vinden waar u zich goed bij voelt.

Wij beschikken binnen Group Joos over drie productieplants met een ruime productiecapaciteit en hebben intern een volledig DRP-plan uitgewerkt.

Kanaalonafhankelijk

Joos Connect is onafhankelijk van postale instellingen. We hebben de knowhow om zendingen optimaal te sorteren volgens de lokale regels.

We werken zo onder meer conform de lokale technische specificaties van bpost, PostNL, Sandd, La Poste, Assendia, Royal Mail en Deutsche Post.

Garanties en certificaten

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Joos Connect werkt op verschillende domeinen conform de strengste normen. Het betreft onder meer kwaliteit, veiligheid en milieu. In onze rubriek “Garanties en certificaten” vindt u hierover meer informatie: klik hier.

Onze op maat uitgewerkte Service Level Agreements zorgen ervoor dat we samenwerken op basis van goed vastgelegde afspraken.

LOADING