Alex Joos verkozen tot voorzitter van eFORMA® Communication Industry Leaders Raad van Bestuur.

6 juli 2018

CEO, Alex Joos, werd verkozen tot voorzitter van de raad van bestuur om de internationale organisatie, eFORMA® Communication Industry Leaders AG, te leiden. Hij neemt de positie over van uittredend voorzitter Neil Birch (Zuid-Afrika).

eFORMA® is een wereldwijde organisatie van ‘communication service providers’, actief in 19 landen, die zijn leden ondersteund om beter tegemoet te komen aan de noden van hun klanten. Leden kunnen het eFORMA® netwerk ook gebruiken als een platform voor gezamenlijke projecten, het verkennen van nieuwe marktsegmenten en intensieve samenwerking in gemeenschappelijke markten.

Het eFORMA® kantoor in Zwitserland ondersteunt zijn leden in de aankoop van ‘special consumables’, met evaluatie- en investeringsprojecten. Zij organiseren ook workshops, opleidingsseminaries, studie tours en benchmark analyses voor medewerkers van eFORMA® leden.

“Het nieuwe team van de raad van bestuur heeft een rijkdom aan ervaring en een oog voor innovatie en ontwikkeling van digitale toepassingen. We kijken uit naar de interessante en productieve jaren die eraan komen met nieuwe bestuurders en duidelijke doelstellingen in alle vormen van communicatie.”

Door de functie van voorzitter op te nemen in de raad van bestuur van een internationale organisatie, versterkt Group Joos ook zijn positie op wereldvlak. Het geeft ons de kans om nieuwe markten en culturen te verkennen en samenwerkingen aan te gaan met partnerbedrijven op internationaal niveau.

Gerelateerd nieuws
LOADING